Rólunk

Kik vagyunk mi?

Pályafutásom lakberendezőként 2001-ben Debrecenben kezdődött. Inspirációt eleinte a rajzoláshoz, festéshez és a tárgykultúrához való kötődésem, saját otthonaim berendezése, valamint Malájziában töltött évem jelentettek, -ahol a maláj színes változatos kultúra valamint a Twin Towers építészével kötött barátságom volt együtt az-, ami sok termékeny energiát és ötletet adott ehhez az izgalmas pályához. A iskola elvégzését követő évben egy topkategóriás, luxus igényeket kielégítő belsőépítész iroda alkalmazott tervezőnek. Két év után saját vállalkozásban lettek munkáim és közben építészmérnöki diplomát szereztem 2010-ben, hogy még felkészültebben állhassak az építészeti problémák elé. Összhang, harmónia, céljaink pontos megfogalmazása a megrendelő egyénisége a lakás, iroda vagy szálloda lehetőségeinek kiaknázása fontos szempontok számomra a tervezésnél. Minden lakberendezési stílusban kaptam már feladatokat, felkéréseket, de a lényeg több ennél, mert célom szerint nem lakberendezési stílusokat, nem pusztán bútort vagy lámpát ajánlok, hanem egy új életérzést, hangulatot, életminőséget szeretnék átnyújtani munkámmal.

Nemes Mónika – lakberendező, építész


Csapatunk

Közvetlen csapatunk és jól bevált szakembereink.

Bemutató videó

Rólunk mondták

Köszönöm Mónikának és a bevont szakembereknek, hogy minden elvárásomat teljesítették ami a precizitást, design-t, minőséget és a hozzáállást illeti! Minden nagyon flottul ment, bátran ajánlom! 

Legközelebb is Önöket választom, mert nagyon meg vagyok elégedve! Ha tudtam volna, hogy ennyire hozzám illő terveket kapok, akkor korábban is a Nemes Tér Studiót választottam volna! 

Nagyon meglepődtem, hogy az egyeztetés után rövid időn belül meg is kaptam a valósághű látványterveket és őszintén szólva kellemesen csalódtam, hiszen a végeredmény tényleg olyan lett, mint amit álmaimban elképzeltem! Klassz lett a lakás, nagyon büszke vagyok rá! Köszönjük szépen!

Gyors segítségre volt szükségem lakásom áttervezéséhez,Móni azonnal kézbe vette az ügyemet és fantasztikusan jól sikerült! Nagyon boldog vagyok és ezúton is köszönöm!!

Családi ház átalakításához készített nekünk koncepcióterveket, melyeknél látszott a lakberendezői látásmód és tapasztalat.A tervek már elsőre is nagyon tetszettek! :-) Jó szakember, ajánlani tudom mindenkinek!